Манифестација SAMOKOV EXTREME

          Викендов на 01 и 02.06.2024 година во с.Самоков, се одржа манифаестацијата SAMOKOV EXTREME. Манифестацијата ја организираше Општина Македонски Брод во соработка со граѓанскиот сектор, односно со ФАК од Прилеп. На едно место беа собрани вљубеници во адреналинскиот спорт од сите краишта на републикава и надвор од неа.

         Комплетно известување за манифестацијата и слики од неа можете да погледнете на следниот ЛИНК.


Печати   Е-пошта