Јавен повик за учество на манифестација „Фестивал на костенот“

          Се повикуваат сите заинтересирани лица кои сакаат да земат учество на манифестацијата со изложување и продажба на сопствени производи на штандовите кои ќе бидат поставени на градскиот плоштад од страна на општината на 28 Октомври 2023 година, да се пријават на тел.број 045 274 810 или со пополнување на писмена пријава во архивата на Општина Македонски Брод.

          За лицата од Самоков и околните населени места кои сакаат да земат учество со свој штанд, ќе биде обезбеден бесплатен превоз со поаѓање од Самоков во 09:00 часот.

         Пријавувањето трае до 25.10.2023 година.

         Пријавата за учество на манифестацијата можете да ја превземете ТУКА.

 


Печати   Е-пошта