2021-2025

2021-2025

Листа на советници на Општина Македонски Брод
2021-2025 година

 

Име и презиме

е-маил

Политичка припадност

1.

Бисерка Златеска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ и коалиција

2.

Марина Јованоска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ и коалиција

3.

Дијана Јованоска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ и коалиција

4.

Зоран Велески

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ и коалиција

5.

Анамарија Златеска

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ и коалиција

6.

Марјан Ѓурчески

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЛЕВИЦА

7.

Мире Илиоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Единствена Македонија

8.

Бране Јованоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Независен

9.

Даниел Максимоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Независен

10.

Марјан Алампиоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Независен

11.

Ивица Аврамоски

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Независен


Печати   Е-пошта