Јавен повик за формирање и конституирање Локално собрание за млади на Општина Македонски Брод

       Јавниот повик се распишува од иницијативен одбор во Општина Македонски Брод, кои ќе бидат дел од основање Локален младински совет во Општина Македонски Брод.

       Локалното собрание за млади ќе го сочинуваат членови и ќе се избира делегат и заменик-делегат.

       Членови на локалното собрание за млади можат да бидат млади номинирани од младински организации или друг тип младински структури од Општина Македонски Брод.

       Комплетното известување можете да го погледнете ТУКА.


Print   Email