gototopgototop

Детали за Овластено лице за пријавување на неправилности и сомнежи за измама или корупција

PropertyValue
Име:Овластено лице за пријавување на неправилности и сомнежи за измама или корупција
Опис:

Овластено лице за пријавување на неправилности и сомнежи за измама или корупција во Општина Македонски Брод

Име на датотека:Link to view?usp=sharing
Големина: Unknown
Тип:com/file/d/0B2hRQ89bUDUjaDM5YXBkYWtheUU/view?usp=sharing (Mime Тип: link)
Креатор:zlatkomb
Креирано на: 05/09/2016 10:04
Прегледи:Everybody
Одржувано од:Editor
Превземања:557 Превземања
Последни измени на: 05/09/2016 10:07
Почетна: