gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вести


Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Изградба на дел од регионален пат Општина 849
2 Известување Општина 994
3 Отчет на Градоначалникот на Општина Македонски Брод за реализирани проекти за период 2013-2017 година Општина 2319
4 Соопштение Општина 2996
5 ОБЈАВА Општина 3402
6 Објава за издадена Нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола Општина 3351
7 Објава за издадена Б-интегрирана еколошка дозвола Општина 3692
8 Објава на Нацрт - Б интегрирана еколошка дозвола Општина 3597
9 Објава на Барање за Б-ИСКЗ Општина 3657
10 Оглас за распределба на возни редови по превозници Општина 1060
11 Известување Општина 3726
12 Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор Општина 3949
13 Јавен увид по Нацрт Извештај за стратегиска оценка на животната средина по Нацрт Регионалниот план за управување со отпад за Југозападниот регион Општина 4046
14 Објава на Барање за Б-интегрирана еколошка дозвола од Хаби градба Општина 3879
15 Објава број 23/16 за отуѓување на градежно земјиште Општина 4330
16 Проект за подобрување на општински услуги - МСИП ИПА инвестициски грантови Општина 4891
17 Отворен повик број 01/2016 Општина 5271
18 Посета на најмалите на општината Општина 5201
19 Известување Општина 5008
20 Проект за подобрување на општински услуги - МСИП Општина 4892

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Март 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Посетители

Денес51
Вчера51
Седмица349
Месец1051
Вкупно123241

од 4.11.2010 год.